Piharemonttia ja ...Uima-altaita!!

Täällä voit jutella mistä vaan kunhan pysytään säädyllisissä ympäristöissä.

Piharemonttia ja ...Uima-altaita!!

ViestiKirjoittaja kartsa70 » Ke Syys 09, 2009 8:33

Siirretäänpäs tämä maanrakennusosio tälle puolelle kun tuo kuvat- topicci ei oikein sopiva tälle aiheelle ole , vaikka Terolla jämeriä maanrakennuskuvia onkin :D

Jagmig on kyllä oiva malliesimerkki tunnollisesta rakentajasta, [smilie=hesse_clap2.gif] sv-putket kahdeksassakymmenessä sentissä ja sano vielä että kaikki pihassa risteilevät sähköjohdot vähintään puolessametrissä ja merkattuna kunnollisella merkkausnauhalla :shock: Nimittäin niin, ikävä kyllä ,ei aina ole, hyvä jos 20 senttiä karkeeta soraa tai vaihtoehtoisesti sinistä savee päällä ja johdon merkkaaminen on aivan turhaa puuhaa sillä eihän siellä enää ikinä tarvi kaivella.

JA SITTEN AIHEESEEN:Jagmig, jos käsien kutina ja kihelmöinti kaivinkoneen puikkoihin pääsystä aivan mahdottomaksi menee, niin tervetuloa kuokkimaan syksyllä mun "rataprojektille", siellä ikävä kyllä ei ole jämerää kiviseinää kolhittavaksi vaan tylsästi hehtaarikaupalla peltoa ja kannokkoa :oops: mutta eiköhän pahimman poltteen saa pois, ainakin hetkeksi :lol:
jaa mettään vai?? , tottakai! ;)
Mönkijä: linhai 520 4x4 L7e

Suunnistuksessa:
nyv vaan järjestellään
kartsa70
Jäsen
 
Viestit: 430
Liittynyt: Ti Kesä 10, 2008 4:50
Paikkakunta: Nokia

Hehee...

ViestiKirjoittaja jagmig » Pe Loka 16, 2009 6:28

repesin... älä nyt hullua yllytä! Kun oikein paha kansainvälisen kaupan kulttuurierojen regressio iskee päälle, saatan tulla sinne vielä ihan oikeasti riehumaan. :)

Ja sitten ilmainen business-idea: Tiesitkö että yritysmaailman immeisille tarjotaan ihan oikeasti kaivinkoneterapiaa! Otetaan pari kaivinkonetta ja niihin kunnon vakuutukset. Yhdelläkin selviää jos pelataan vaikkapa ajanotolla. Sitten tuodaan pellon reunalle pari pikkuautoa. Sieltä reunalta alkaa sitten "isojen poikien neppis", jossa tehtävänä on kuljettaa tämä elämänsä päässä oleva henkilöajoneuvo sänkipellon toiseen päähän kauhalla "neppailemalla". Se joka on ekana perillä voittaa ja saa ihailua ja taputuksia - ehkä myös kuohuviiniä. Ja tunnetusti - se naama mutrussa hävinnyt "lyttää" neppisautonsa. Järeällä 12t CAT:illa se näyttää jo aika häijylle touhulle - erityisesti täysin tottumattomien vipuveijarien käsissä.

Mutta muutamia vuosia sitten ennen lamaa tuollaisesta virkistystouhusta maksettiin useita tonneja (kertaalleen itsekin todistamassa tällaista puhdetta). Mikäs siinä jos kysyntä ja tarjota vaan kohtaa. Kantoja voisi päästä repimään jo muutamalla satasella. :)
Avatar
jagmig
Jäsen
 
Viestit: 30
Liittynyt: Ke Helmi 04, 2009 11:58
Paikkakunta: Ruutana, Kangasala

ViestiKirjoittaja Jere » Pe Loka 16, 2009 10:09

Tuttava sai taannoin maatilallensa mun (erinäisten kiertoteiden kautta) järjestämänä Japanialaisen liikemiehen kahdeksi viikoksi tekemään
aivan totaali orjatyötä. En tiedä tänäkään päivänä että mikä oli summa minkä tuo Japsi siitä lystistä kustansi, mutta päätellen konupullojen määrästä ja laadusta mitkä kaveri toi, ei mikään vallan pieni.

Se oli kuulemma lapioinut lantalan käsin traktorin kärryyn tyhjäksi ja tehnyt kaikke muutakin vastaavaa mitä ei k.o. maatilalla ole enää useampaan vuosikymmeneen tehty lihasvoimalla... Ja oli ollut enemmän kuin tyytyväinen. :roll:
Jere
Jäsen
 
Viestit: 105
Liittynyt: Ma Loka 13, 2008 7:37
Paikkakunta: Kälpäne

Re: Hehee...

ViestiKirjoittaja kartsa70 » Su Loka 18, 2009 4:11

jagmig kirjoitti:repesin... älä nyt hullua yllytä!.......

Ja sitten ilmainen business-idea: ......Tiesitkö että yritysmaailman immeisille tarjotaan ihan oikeasti kaivinkoneterapiaa!............

.......Kantoja voisi päästä repimään jo muutamalla satasella........ :)


HÖ!!! Ja mäkun ajattelin jopa tarjota jotain evästä ja kahvit jos joku vaan tulee kuokkimaan reittiä auki, MUTTA tämäpä muuttaa nikotuksen toiseen silmään jos kerran maksavia asiakkaita löytyy niin esim kahdellasadalla (200) eurolla(alv0) :lol: sais kuokkia sydämmen kyllyydestä vaikkapa 6 tuntia!!!!(ALE,REA,SHOKKIHINTA) Nyt vaan kaikki innokkaat jonossa ilmoittautumaan niin tiedän hankkia koneita riittävän määrän käyttöön!!! :roll: :lol:
jaa mettään vai?? , tottakai! ;)
Mönkijä: linhai 520 4x4 L7e

Suunnistuksessa:
nyv vaan järjestellään
kartsa70
Jäsen
 
Viestit: 430
Liittynyt: Ti Kesä 10, 2008 4:50
Paikkakunta: Nokia


Paluu Pulinaboxi

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron