Uudet jäsenet

Tänne tulee sääntöjä ja tiedotteita foorumin käytöstä.

Uudet jäsenet

ViestiKirjoittaja juniorijussi » Ti Kesä 10, 2008 12:19

Hei kaikki mönkijöistä pitävät.Tervetuloa ATV Pirkanmaan foorumiin.


Tällä hetkellä epävirallinen yhdistys/yhteisö aloitteleee toimintaansa pikkuhiljaa joten tervetuloa mukaan kaikki pirkanmaalla asuvat mönkijämiehet ja naiset.
Jos olet rekisteröitynyt sammysatv www.sammysatv.com sivustolle olisitko ystävällinen ja valitsisit saman nimimerkin jotta sekaannuksilta vältyttäisiin.

Epäasialliset nimimerkit tullaan poistamaan ja törkeän kielenkäytön sekä asiattoman käytöksen omaavat nimimerkit tullaan poistamaan ja ip osoite laitetaan pannaan.Myös jatkuva viestien muuttelu/poistelu ei ole asiallista käytöstä.Tästä seuraa myös 2 viikon bannaus foorumilta jos se on laajamittaista.

Yksityisviestien julkaiseminen on ehdottomasti kielletty.Siitä seuraa 2 viikon bannaus foorumilta ja jos toiminta jatkuu niin erottaminen.

Kaikki jäsenemme vastaavat itse kirjoituksistaan eikä foorumin ylläpitäjiä tai muita jäseniämme voida laittaa edesvastuuseen toisen jäsenen sanomisista.Jäsenten kirjoitukset edustavat vain omaa mielipidettä asioista. Kauppiaiden,elinkeinoharjoittajien tai muiden henkilöiden julkinen mollaus ja asioiden perusteeton vääristely ehdottomasti kielletty.

Foorumilla olevien keskustelujen tai muun materiaalin kopiointi muualle on kielletty ilman lupaa.

Foorumin ylläpitäjänä varaan mahdollisuuden poistaa jäseniä jotka eivät kuulu yhteisöömme ja/tai eivät ole vuoden aikana laittaneet viestiä tai jos pyytävät itse nimimerkin poistamista foorumilta.Säädöksiä tullaan varmasti vielä muuttamaan ,mutta jostain on aloitettava. :wink:

PS. Foorumin perustajana/ylläpitäjänä en voi taata foorumin moitteetonta toimintaa tai foorumin ikuista säilyvyyttä koska palvelun tarjoaja antaa foorumin käytön ilmaiseksi mainoksillaan ja näin ollen mahdollisuus foorumin lopettamiseen voi joskus olla mahdollinen.Toivottavasti näin ei kuitenkaan käy.
Toivottavasti viihdytte sivuillamme.

Ystävällisin terveisin Juniorijussi
email. juniorijussi[ät]kotikone.fi
Avatar
juniorijussi
Foorumin tiukkapipo
 
Viestit: 969
Liittynyt: Ma Kesä 09, 2008 9:36
Paikkakunta: Lempäälä Mönkijä: Honda Foreman Fe 500 TRX 2012

Paluu Foorumin säännöt ja tiedotteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron